DSV Road AB

DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. Med kontor och anläggningar i mer än 80 länder på sex kontinenter, tillhandahåller DSV logistiklösningar för tusentals företag dagligen. Vår räckvidd är global men vår närvaro är lokal och nära våra kunder.

DSV Road utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa, och har kontor på 19 orter över hela landet. DSV är ett av marknadens ledande transportföretag och tillsammans med systerbolagen DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB erbjuder vi våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan.

Har du erfarenhet av trafikledning inom speditionsbranschen? Då kan DU vara den vi söker!

Som trafikledare för Italientrafiken ingår du i ett team med 7 personer som hanterar transporter till/från Italien där en stor del av transporterna är intermodala. Avdelningen är uppdelad i import/export och du kommer att vara en del av importgruppen.

Tjänsten som trafikledare ställer höga krav på såväl affärsmässig syn som förmåga att se lösningar och möjligheter. Är du den vi söker bör du ha en utpräglad serviceanda, älska att skapa goda ekonomiska resultat och ha ambitionen att sätta kunden i fokus. Utöver det ska du vara stresstålig samt en lagspelare.

Tjänsten som Trafikledare innebär följande arbetsuppgifter:

  • Samordna information till specifika kunder angående lastning och lossning
  • Boka lastning samt lossningstider i kundspecifika system
  • Lastplanera gods samt alla andra förekommande uppgifter
  • Ekonomisk ansvarig för sin trafik
  • Daglig kontakt med marknad och kund

I det dagliga arbetet ingår kontakt med våra åkerier, kunder samt andra avdelningar och kontor inom DSV. För att lyckas i rollen behöver du ha tidigare erfarenhet av trafikledning inom speditionsbranschen och Du skall behärska engelska i skrift och tal.

 

Vi är ett drivet gäng som hittar de bästa lösningarna för våra kunders transporter till och från Italien. Är du sugen på att börja inom DSV erbjuder vi dig att vara en del av en mycket engagerad och kompetent division där drivkraften är lusten att göra bra resultat.

Vi är proaktiva och har modet att utmana verksamheten. Vår kultur präglas av vårt DSV-dna som uttrycks genom att ständigt utmana oss själva och varandra för att optimera verksamheten. Vi har en mycket öppen och ärlig dialog med förmågan att alltid diskutera utmaningar.

Tjänsten är prov-/tillsvidare med start snarast. Vi arbetar med löpande urvalprocess.

För nyanställningar i DSV kommer vi inför slutprocessen i rekryteringen att begära in Utdrag ur brottsregistret ifrån dig. Även alkohol- och drogtest görs innan anställning påbörjas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Landskrona
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2017/141
Kontakt
  • Berkay Yasitli / Trafikchef, 0418-391628
Facklig företrädare
  • Jessica Rosenlind, 0418-391613
  • Paulina Olsson, 0418-391213
Publicerat 2017-12-14
Sista ansökningsdag 2018-01-07

Tillbaka till lediga jobb