DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. Med kontor och anläggningar i mer än 80 länder på sex kontinenter, tillhandahåller DSV logistiklösningar för tusentals företag dagligen. Vår räckvidd är global men vår närvaro är lokal och nära våra kunder.

DSV Road utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa, och har kontor på 19 orter över hela landet. DSV är ett av marknadens ledande transportföretag och tillsammans med systerbolagen DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB erbjuder vi våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan.

Vår lagerverksamhet i Alvesta består av lagerhållning, inrikes distribution och logistikverksamhet åt extern kund. Lagerchefen rapporter till Affärsområdeschefen för terminal och lager samt ingår ledningsgruppen.

 

DSV har idag 25 personer anställda i Alvesta. Lagerchefen har ett övergripande ekonomiskt, resultat och personalansvar för hela enheten. Med detta menas att du deltar i upprättande av budget, ansvar för att fastställda mål i verksamheten uppnås. Utöver detta kommer dina arbetsuppgifter att innefatta.

 

  • Leda och fördela resurser för den      dagliga verksamheten
  • Följa upp kvalitet och miljömål      och vidta åtgärder vid behov
  • Kundkontakt och vara delaktig i      försäljningsprocessen
  • Prissättning och      kontraktskrivning
  • Följa rutiner i företagets      ledningssystem samt rapportera avvikelser

 

För att lyckas i rollen behöver du vara engagerad, ha förmåga att motivera och få med dig gruppen. Du behöver dessutom vara självgående, erfarenhet från branschen och en god ekonomiskt kunskap samt vana att uppnå uppsatta mål och KPI.  

Det är högst meriterande om du har tidigare ledarerfarenhet och erfarenhet av att arbeta med lagerkunder.

 

Är du den person vi söker kan vi erbjuda dig ett spännande och utvecklade arbete med möjlighet att påverka avdelningens utveckling och framgång.

 

Tjänsten är placerade i Alvesta och är en tillsvidareanställning på heltid med snarast möjliga tillsättning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Alvesta
Län Kronobergs län
Land Sverige
Referensnummer 2013/53
Kontakt
  • Janne Auvinen, Affärsområdeschef Terminal Lager, 031-583846
Publicerat 2013-06-25
Sista ansökningsdag 2013-07-31

Tillbaka till lediga jobb