DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. Med kontor och anläggningar i mer än 80 länder på sex kontinenter, tillhandahåller DSV logistiklösningar för tusentals företag dagligen. Vår räckvidd är global men vår närvaro är lokal och nära våra kunder.

DSV Road utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa, och har kontor på 19 orter över hela landet. DSV är ett av marknadens ledande transportföretag och tillsammans med systerbolagen DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB erbjuder vi våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan.

Avdelningen Centraleuropa består av 50 personer som arbetar mot ett antal länder i Europa, bl a Turkiet, Bulgarien och Grekland.

Beskrivning & Arbetsuppgifter

Som Trafikledare kommer du att arbeta med dirigering till och från Sverige och Centraleuropa med resultatansvar för varje transport. De arbetsuppgifter som ingår är bl a att säkerställa lastkapaciteten till bokade volymer, aktivt söka gods att fylla ledig kapacitet med, leveransbevakning, återrapportering till kunder vid avvikelser, ekonomisk uppföljning av fordon/linjer, bedöma och följa upp underleverantörer.  

Kvalifikationer

Vi sätter högt värde vid personliga egenskaper för att kunna uppnå optimalt samarbete, både i arbetsgruppen och med andra interna och externa kontakter. Detta kräver att du har en grundläggande positiv inställning, är serviceminded och har en känsla för logistik och problemlösning, att du kan ta egna initiativ och att du har en vilja att ta eget ansvar för dig själv, gruppen och företaget. För att lyckas i rollen behöver du även vara flexibel och trivas med att arbeta i ett högt tempo.

Villkor

Tidigare erfarenhet som Trafikledare, kunskap i tullhantering och goda kunskaper i engelska är ett krav och ytterligare språkkunskaper är meriterande. God datorvana krävs.

Tjänsten är ett vikariat med omgående tillsättning och tre månader framåt med goda chanser till förlängning efter vikariatets slut.

Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten kontakta Joakim Friberg på 0418-39 16 16 alternativt fackligt ombud Paulina Olsson på telefon 0418-391213

Notera att rekrytering och urval sker löpande.
 
 
 

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2013-08-15
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Landskrona
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2013/60
Kontakt
  • Joakim Friberg, 0418-391616
Facklig företrädare
  • Paulina Olsson, 0418-391213
Publicerat 2013-07-15
Sista ansökningsdag 2013-07-22

Tillbaka till lediga jobb