DSV Air & Sea AB

DSV Air & Sea AB är ett av marknadens ledande transportföretag, med platskontor på tre orter i Sverige och ca 70 anställda. Vi utför flyg- och sjötransporter över hela världen och tillsammans med våra systerbolag, DSV Road AB och DSV Solutions AB kan vi erbjuda kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan.

Vi söker nu nya kollegor till vårt Control Tower-team i Stockholm. Är du kund- och lösningsorienterad, brinner för att ge kundena en toppenservice samtidigt som du bidrar till en positiv stämning på avdelningen? Då kan du vara den vi söker!

På Air & Sea i Stockholm arbetar i dagsläget cirka 35 personer där vi nu söker en ny medarbetare till vårt Control Tower som är en specialavdelning som arbetar dedikerat med att hantera våra bolags 4PL kunder som hanterar flera transportsätt på daglig basis.

Vad gör en Control Tower Specialist?

Vill du arbeta med oss på Control Tower så erbjuder vi dig en spännande och utmanande roll där du tillsammans dina blivande kollegor bidrar till att vi fortsätter utvecklas och växa med våra kunder.

Som Control Tower Specialist hos DSV är ingen dag den andra lik. Man har ansvar för allt som rör de kunder man hanterar och deras dagliga flöden. De dagliga arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

  • Bokning och registrering av transporter
  • Proaktiv uppföljning av transporter
  • Fakturering
  • Kontakt med våra leverantörer och kunder
  • Lönsamhetsansvar för de kunder man hanterar
  • Uppföljning och utveckling tillsammans med våra kunder

Vem är du?

Tjänsten kräver att du trivs med ett högt tempo, arbetar strukturerat med fokus på uppföljning och återkoppling. Du är även noggrann och är van vid att hantera och prioritera krav från flera olika aktörer.

För att klara av de arbetsuppgifter som tjänsten innefattar krävs grundläggande datorvana och kunskaper i MS Office programmen. Det krävs även att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet från transportbranschen.

Du som person ska gärna ha hög social kompetens för att samspela med andra individer och vara en naturlig lagspelare både internt och externt och lätt för att bygga nya relationer. Du som person för gärna vara en ”doer” som går från ord till handling och får saker och ting gjort på utsatt tid.

Vad erbjuder vi?

DSV har flera år i rad har vi blivit utsedda till årets karriärföretag. För våra anställda märks det genom att vi jobbar i en positiv och utvecklande miljö med stora möjligheter, både lokalt och globalt.

DSV är en resultatdriven koncern som erbjuder dig att vara del av en engagerad och kompetent verksamhet där drivkraften är lusten att skapa bästa möjliga resultat. Vi är proaktiva och har modet att utmana verksamheten. Är du den vi söker kan vi erbjuda dig ett spännande och utvecklande arbete med möjlighet att påverka avdelningens utveckling och framgång.

Vid frågor om tjänsten, är du välkommen att kontakta Frédh Segerblad på Fredh.segerblad@se.dsv.com  Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. Missa inte chansen, sök redan idag!

Sista ansökningsdag är 2019-04-08.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Maj-juni (eller annat enligt överenskommelse)
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Arlanda
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/41
Kontakt
  • Fredh Segerblad / Manager DSV Independent 4 PL, 08-59492079
Publicerat 2019-03-15
Sista ansökningsdag 2019-04-08

Tillbaka till lediga jobb