DSV Road AB

DSV Road utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa, och har kontor på 19 orter över hela landet. DSV är ett av marknadens ledande transportföretag och tillsammans med systerbolagen DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB erbjuder vi våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan

Till vår terminalverksamhet i Jönköping söker vi nu dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete!

Arbetet som Terminalarbetare på DSV roads terminaler innebär först och främst lossning/lastning av bilar, sortering och hantering av gods, scanning av gods samt hålla i ordning på terminalen. Vid behov kan du även komma att stötta övriga teamet för att jämna ut arbetsbelastningen.

Du som söker

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper för att kunna uppnå optimal service åt kunden och för att kunna skapa förutsättningar för ett bra samarbete, både i arbetsgruppen och med andra interna och externa kontakter. Detta kräver att du har en grundläggande positiv inställning, är serviceminded och har en förmåga att snabbt anpassa dig till olika arbetsuppgifter.

Arbetet som terminalarbetare kräver dessutom truckkort A+ B samt god kunskap om Sveriges geografi.

ADR-utbildning, speditionserfarenhet och känsla för logistik är meriterande men inte ett krav för att söka tjänsten.

Arbetstid

Tjänsten är en anställning med placering på DSV Roads terminal i Jönköping. Du kommer att arbeta 8-timmars pass under dag, kvällstid eller nattetid. Mer information om arbetstiderna framkommer vid en eventuell intervju.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande rekrytering och urval.

För nyanställningar i DSV kommer vi inför slutprocessen i rekryteringen att begära in Utdrag ur brottsregistret ifrån dig. Även alkohol- och drogtest görs innan anställning påbörjas.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/73
Publicerat 2019-06-13
Sista ansökningsdag 2019-06-23

Tillbaka till lediga jobb