DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. Med kontor och anläggningar i mer än 80 länder på sex kontinenter, tillhandahåller DSV logistiklösningar för tusentals företag dagligen. Vår räckvidd är global men vår närvaro är lokal och nära våra kunder.

Trafikekonomiadministratör

Affärsområde CEU består av trafikledare, trafikadministratörer och trafikekonomiadministratörer som arbetar med transporter till och från de centrala delarna av Europa. Nu söker vi en administrativ expert som trivs att jobba i nära samarbete med sina kollegor.

En arbetsdag som Trafikekonomiadministratör på DSV innehåller bland annat:

  • - Kontering och fakturering
  • - Faktura- och kreditkontroll
  • - Avslut och avräkning av åkare

Vem är du?

För att passa i rollen som Trafikekonomiadministratör bör du vara noggrann och ha ett sinne för detaljer. Du bör trivas med att samarbeta med kollegor och hjälpas åt med de arbetsuppgifter som gruppen får tilldelat sig. Eftersom att rollen innebär ett visst ekonomiskt ansvar krävs det att du har erfarenhet av ekonomisk kontroll. God datorvana och goda kunskaper i Excel samt engelska och svenska språket är också krav. 

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö i ett växande globalt bolag. I rollen som Trafikekonomiadministratör får du en omväxlande vardag med varierade arbetsuppgifter. DSV erbjuder dessutom flextid, tillgång till kontorets gym och goda utvecklingsmöjligheter inom ett av de ledande företagen i transportbranschen.

Sök idag! Vi arbetar med en löpande rekryteringsprocess och kommer därför eventuellt tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag tveka därför inte, skicka in din ansökan redan idag om du är den vi sökerSom sista steg i rekryteringen kommer du bli kallad på ett drog- och alkoholtest, detta görs i samtliga nyanställningar på DSV. Vi kommer även be dig begära ut ett urdrag ur belstningsregistret. 

Anställningsform Provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Landskrona
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2019/87
Kontakt
  • Damir Dedic, +46 (0) 418-391609
Facklig företrädare
  • Paulina Olsson, 0418-391213
Publicerat 2019-07-11
Sista ansökningsdag 2019-08-11

Tillbaka till lediga jobb